خوراک گوشت و سبزیجات یکی از انواع غذاهای بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوساله | ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
هویج | ۲ عدد متوسط |
آب گوشت | ۲ پیمانه |
سیر | ۳ حبه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ¼ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مرحله اول
برای تهیه خوراک گوشت و سبزیجات خوشمزه ابتدا گوشت را به قطعات کوچک مانند گوشت خورشتی تقسیم می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و گوشت را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد، سیر و پیاز را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه سیر و پیاز طلایی شدند، مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
مرحله سوم
پس از اینکه ادویه ها را به خوبی تفت دادیم، سیب زمینی و پیاز را به صورت نگینی یا حلقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. حالا سیب زمینی و هویج را چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند و هنگام پخت له نشوند.
مرحله چهارم
در این مرحله آب گوشت را به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا مواد خوراک به مدت ۲ ساعت با حرارت بسیار ملایم بپزند. در صورتی که آب گوشت نداشته باشیم می توانیم از عصاره گوشت و آب جوش استفاده کنیم.
مرحله پنجم
نکته مهم در مورد این خوراک این است که در زمان سرو نباید آبکی باشد و باید آب درون تابه تقریبا به طور کامل کشیده شده باشد. البته در صوت تمایل می توانیم خوراک را به همراه کمی آب سرو کنیم که سلیقه ای می باشد.
مرحله ششم
در ۱۵ دقیقه پایانی پخت نمک و فلفل سیاه خوراک را اندازه می کنیم، سپس آب لیمو ترش را به همراه مقداری جعفری خرد شده به خوراک اضافه می کنیم. پس از اینکه خوراک آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.