جوجونی تاس کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کاشان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
بادمجان | ۴ عدد قلمی |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | ۴ عدد متوسط |
رب انار ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
مرحله اول
برای تهیه تاس کباب بادمجان کاشانی ابتدا پیازها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در کف قابلمه می چینیم، سپس گوشت گوسفندی را به صورت خورشتی خرد می کنیم و به ترتیب روی پیازهای حلقه شده می چینیم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه روی گوشت می پاشیم. در ادامه بادمجان ها را به دلخواه با پوست یا پوست گرفته روی گوشت می چینیم. در اخر هم گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و روی بادمجان های می چینیم
مرحله سوم
حالا ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی حراتز یاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و سبزیجات بپزند.
مرحله چهارم
این غذیا خوشمزه هر چقدر با حرارت کمتر و مدت طولانی تر پخته شود خوشمزه تر خواهد شد. حدود ۲ تا ۳ ساعت پس از اینکه غذا روی حرارت ماند و آبش کشیده شد، رب انار ترش را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
اگر طعم غذاهای ترش را نمی پسندید می توانید به جای رب انار ترش از رب انار ملس یا حتی رب گوجه فرنگی استفاده کنید. در پایان پس از اینکه آب غذا کشیده شد، آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سرو می کنیم.